AnderBreda
 

Nieuw! ANDEЯ vervoer of citytour! ....maar het fietsseizoen 2023 zit er eventjes op: tot snel!

Nu ook te vinden in het Bredaas straatbeeld! In navolging van andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Zwolle of Tilburg en natuurlijk vele steden in het buitenland waar deze ook rijden. Op een snelle, comfortabele, duurzame maar vooral unieke manier naar uw bestemming in de binnenstad van Breda gebracht worden? Neem dan eens de fietstaxi! Wij kunnen u niet alleen naar uw bestemming brengen maar wij kunnen u met de fietstaxitour ook in vrij korte tijd de leukste plekjes van de parel van het zuiden laten zien! Boek dan één van onze citytours en ontdek Breda! Verken Breda met een rondrit door het historisch centrum met de leukste manier van vervoer. Fietstaxi of Fietstaxitour! Een sightseeing-fietstaxi of een privé-citytour met een lokale gids. In een elektrische Riskja of Vélotaxi! We bieden korte ritten aan of een scala aan tours, van 15 minuten tot uitgebreid van een uur. We kunnen snel een heel groot deel van de mooie plaatsen in Breda laten zien. Onze fietstaxi-chauffeurs kennen de stad als hun broekzak en zijn nederlands- en engelstalig. Een ludieke manier van een stadsrondtoer! Op een groene, duurzame, manier. Een verrassende manier van ontmoeten van elkaar en de omgeving. Meerijden is een belevenis! Ook een uitkomst voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Op je gemak eens mensen koekeloeren. Of juist heel romantisch met zijn tweetjes? Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en bekijk het mooie Breda. Je kan altijd zelf wat eten en drinken meenemen voor onderweg of we stoppen gewoon even speciaa. Specifiek senioren ontvangen wij graag! Ook mindervaliden zijn van harte welkom. Wij zijn zo geen concurrent van een gewone taxi, maar een alternatief voor vriendelijk vervoer. Fietstaxi’s kunnen wel rijden waar taxi’s en bussen niet mogen komen. Kies zelf uw opstaplocatie of ga naar de standaard opstapplaats op het Centraal Station ter hoogte van de roltrappen bij de ingang aan de Willemstraat. We kunnen dus overal snel komen en het is bovendien goedkoper en schoner dan elke andere taxi: duurzaam ondernemen met duurzame mobiliteit.

Het fietstaxiseizoen loopt in principe van begin april tot november. Reserveren via info@anderbreda.nl of bel ons op 06-3003 8017. Vaste prijsafspraak van tevoren is dus altijd mogelijk, spreek de chauffeur hier vooraf op aan.
Je kunt de fietstaxi ook gewoon aanhouden door je hand op te steken, net als bij een normale taxi.

Extra aanvullende informatie. Kinderen tot 10 jaar alleen onder begeleiding 1 volwassene. Maximaal totaalgewicht 220 kg. Veiligheid en comfort zijn essentieel. Al onze ritten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, onze fietstaxi's worden altijd schoongemaakt, onderhouden en tijdig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Chauffeurs zijn deskundig en ervaren. We zijn trots om een milieuvriendelijke transportoplossing te bieden die zowel het milieu als onze klanten ten goede komen. Verklein uw ecologische voetafdruk als u Breda wilt verkennen. Ook ideaal voor inzet tijdens reclame activiteiten, promoties, marketing. Eventueel met mogelijkheid van uitgebreide advertentieruimte op het voertuig. Tevens prima inzetbaar voor vervoer van ouderen en mindervaliden door ruime, lage instap en comfort. De fietstaxi’s zijn voorzien van een regen/ zonnekap waardoor passagiers volledig afgeschermd zijn. Het zijn feitelijk riksja’s en geen betjak (ook wel becak), bekend als fietstaxi in Indonesië. Er kunnen één of twee passagiers vervoerd worden in een bakje met een zetel. Het verschil tussen een betjak en een riksja is dat bij een betjak de passagier vóór de bestuurder zit en bij de riksja erachter.

www.bredafietst.nl
www.breda-fietst.nl